Meest gestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Pakketten worden door PostNL geleverd. Wij verzenden van maandag t/m vrijdag, met uitzondering van weekenden en feestdagen.

Geschatte levertijden
Verzending Nederland: 1-3 werkdagen
Verzending Europa: 2-8 werkdagen
Verzending Internationaal: 2-14 werkdagen

Hoe kan ik de wimpers eruit halen na gebruik?

Maak een wattenstaafje vochtig met makeup-remover of lijmverwijderaar. Wrijf zachtjes met uw wattenstaafje over uw wimperlijn. Doe dit 20-30 seconden en laat het vocht intrekken. Houd de wimpers  bij de  uiteinde vast, hier zijn de haartjes het langst en weet u zeker dat u niet aan uw eigen wimpers trekt. Hierna kunt u de wimpers schoonmaken. Leg de wimpers altijd terug in het originele doosje.

Kan ik de lashes retourneren?

In verband met hygiëne en veiligheid is dit helaas niet mogelijk. Wij garanderen de klant dan ook dat zij wimpers krijgt die nooit eerder gebruikt zijn. Geld terug krijgen is niet mogelijk, tenzij anders is besproken.

Krijg ik lijm bij mijn wimpers?

Nee, alle bestellingen zijn exclusief de wimperlijm.

Ik heb de wimpers de volgende dag in huis nodig. Kunnen ze met spoed verzonden worden?

Bestellingen die voor 15u gedaan worden kunnen dezelfde dag nog worden verzonden. Dan heb je het meestal de volgende dag in huis. Echter kunnen wij dit u niet garanderen, omdat wij afhankelijk zijn van PostNL.

Waarmee kan ik de wimpers schoonmaken?

Dit kan met makeup-remover, alcohol of met babyshampoo. Hoe zorgvuldiger u met de wimpers omgaat, hoe langer u er gebruik van kunt maken.

Kunnen mijn eigen wimpers beschadigen door de lashes?

Zolang u de wimpers op de juiste manier plakt en op de juiste manier weer verwijderd (zie hierboven beschreven), zullen uw eigen wimpers niet beschadigen. Let u er wel op dat u de juiste wimperlijm gebruikt.

Kan ik mascara aanbrengen op de lashes?

Dit kan maar is niet nodig. Wel kunt u mascara op uw eigen wimpers aanbrengen voor u de valse wimpers opdoet. Brengt u toch wel mascara aan op de valse wimpers, zorgt u er dan voor dat u de wimpers na gebruik weer schoonmaakt en laat drogen.

Krijg ik korting bij grotere bestellingen/wholesale?

Dit is mogelijk. Gelieve hierover te mailen/appen.